eBike Charge ja Järvileasing yhteistyöhön

Molemmaty

Sähköpolkupyöräilyn suosio kasvaa räjähdysmäisesti ja tämän myötä myös erilaisten turvallisten latausratkaisujen tarve. Hankinnan rahoittamisvaihtoehtojen monipuolistamiseksi Järvileasing ja eBike Charge ovat aloittaneet yhteistyön, jatkossa voit hankkia laadukkaan ja turvallisen latauslaitteen esimerkiksi 36 kuukauden kiinteään kuukausihintaan.

Petri Järvi Järvileasingistä on hyvin tietoinen sähköpyöräilyn yleistymisestä ja kysynnän kasvusta. Latausinfran tarve on todellinen ja polku kohti vihreämpää tulevaisuutta kuuluu myös Järvileasingin tiekarttaan. Olemmekin ilolla mukana tässä yhteistyössä ja tarjoamme rahoituskumppanuutta leasingsopimuksen muodossa. Toimimme kattavasti ympäri Suomea, jolloin paikallinen aluetuntemus on valttimme. Aluepäällikkömme pystyvät palvelemaan asiakasta juurikin siellä, missä on tarvetta!

Niclas Ahlgren eBike Charge:ilta on todella iloinen uudesta yhteistyöstä koska meillä on asiakkaita joiden hankintapäätös helpottuu huomattavasti kun siirrytään isosta kertainvestoinnista kuukausimaksulliseen hankintaan.

Lisätietoja / Tilläggsinformation: