UUSI INNOVAATIO

Tuotteita sähköpyörien lataukseen

EB 106 / Latauskatos

eBike Charge Latauskatos tarjoaa latausmahdollisuuden kuudelle sähköpyörälle katoksen alla. Lataus toteutetaan latauskaapissa. Sähkönsyöttö tapahtuu normaalilla kytkennällä sähkölaitoksen verkkoon.

Latauskaapit sekä pyörät voidaan kätevästi lukita pyöräilijän omalla vaijerilukolla tai riippulukolla. Katos on varustettu lähestymiskytkimellä toimivalla valaisimella.

Latauskatoksen runko valmistetaan teräksestä, joka on maalattu mustaksi. Latauskatoksen alarunko on täytetty betonilla, jolloin sen omapaino on yli 1600kg. Näin ollen katos pysyy tukevasti  paikallaan, ilman minkäänlaisia erillisiä kiinnikkeitä.

Latauskatoksessa on täydellinen sähkökeskus, johon syötetään sähkö mittauskeskuksesta tai se voi myös toimia mittauskeskuksena omalla sähköliittymällä. Asennusalustan on oltava mahdollisimman tasainen ja vaakasuora, jolloin katoksen nostaminen suoraan paikalleen on erittäin helppoa.

Latauskatos varustetaan asiakkaan haluamin logoteippauksin sekä käyttöohjein.  Latauskatokseen saa lisävarusteena antigraffititeippauksen, joka ennaltaehkäisee tuhrimista sekä helpottaa mahdollisten tuhrimisjälkien pesua.

"Latauskatos varustetaan asiakkaan haluamilla logo­teippauksilla" 

Dsc02670
SÄHKÖPYÖRÄILYN SUOSIO MAAILMALLA
100%

EB 206 / Latauskarsina

eBike Charge Latauskarsina sisältää latausmahdollisuuden kuudelle sähköpyörälle. Lataus toteutetaan latauskaapissa.

Latauskarsinassa on täydellinen sähkökeskus, johon syötetään sähkö mittauskeskuksesta tai se voi myös toimia mittauskeskuksena omalla sähköliittymällä. 

Latauskarsinan runko valmistetaan teräksestä, joka on maalattu mustaksi. Latauskarsinan alarunko on täytetty betonilla, jolloin sen omapaino on yli 1000kg. Näin ollen karsina pysyy tukevasti paikalla, ilman minkäänlaisia erillisiä kiinnikkeitä. Asennusalustan on oltava mahdollisimman tasainen ja vaakasuora, jolloin karsinan nostaminen suoraan paikalleen on erittäin helppoa.

Latauskatos varustetaan asiakkaan haluamin logoteippauksin ja käyttöohjein.  Latauskarsinaan saa lisävarusteena antigraffititeippauksen, joka ennaltaehkäisee tuhrimista sekä helpottaa mahdollisten tuhrimisjälkien pesua.

"Asennusalustan on oltava mahdollisimman vaakasuora.”

EB 304 / Latauspylväs

eBike Charge Latauspylväs sisältää latausmahdollisuuden neljälle sähköpyörälle. Lataus toteutetaan latauskaapissa. Latauskaappeihin voi joko asettaa akun kaapin sisään tai tuoda laturin kaapeli hahlon läpi pyörän kiinteään akkuun kiinni.

EB 304 Latauspylväs on puoliympyrän muotoinen, joten sen voi kätevästi asentaa seinää vasten, eikä se vie paljon tilaa. Sähkönsyöttö tapahtuu normaalilla kytkennällä kiinteistön verkkoon. Latauspylväs on varustettu omalla vikavirtakytkimellä.

Niin pyörät kuin latauskaapitkin saa kätevästi lukittua vaijerilukolla tai riippulukolla, jonka pyöräilijä tuo mukanaan.

Latauspylvään runko valmistetaan teräksestä, joka on maalattu mustaksi. Latauspylvään alalevy on erityisen paksu, jolloin sen omapaino on riittävän tukeva, ja yhdessä kiinnitysten kanssa pylväs pysyy tukevasti paikallaan.  Asennusalustan on oltava mahdollisimman tasainen ja vaakasuora, jolloin latauspylvään nostaminen suoraan paikalleen on erittäin helppoa.

Latauspylväs varustetaan asiakkaan haluamin logoteippauksin sekä käyttöohjein.  Latauspylvääseen saa lisävarusteena antigraffititeippauksen, joka ennaltaehkäisee tuhrimista sekä helpottaa mahdollisten tuhrimisjälkien pesua.

"Sopii erityisesti asennettavaksi seinää vasten.”

EB 308 / Latauspylväs

EB 308 Latauspylväs tarjoaa latausmahdollisuuden kahdeksalle sähköpyörälle. Lataus toteutetaan latauskaapeissa. Latauskaappeihin voi joko asettaa akun kaapin sisään tai tuoda laturin kaapeli hahlon läpi pyörän kiinteään akkuun kiinni.

Latauspylväs on muotoiltu ympyräksi. Sähkö syötetään tavallisen liitännän kautta kiinteistön sähköverkkoon. Latauspylväs on varustettu omalla vikavirtakytkimellä. Pyörät ja kaapit voidaan helposti lukita pyöräilijän omalla vaijerilukolla tai riippulukolla.

Latauspylvään runko valmistetaan teräksestä, joka on maalattu mustaksi. Latauspylvään alalevyn oma paino on riittävä yhdessä kiinnittimien kanssa pitämään sen tukevasti paikalla. Asennusalustan on oltava mahdollisimman vaakasuora ja tasainen, jolloin latauspylvään nostaminen suoraan paikalleen on hyvin helppoa.

Latauspylväs varustetaan asiakkaan haluamin logoteippauksin sekä käyttöohjein.  Latauspylvääseen saa lisävarusteena antigraffititeippauksen, joka ennaltaehkäisee tuhrimista sekä helpottaa mahdollisten tuhrimisjälkien pesua.

"Sähkönsyöttö normaalilla kytkennällä kiinteistön verkkoon.”

_DSC6425

EB 400

EB 400 Sähkökeskus on syöttökeskus EB 401 ja EB 402 latauskoteloille. Käytä EB 400: aa, mikäli asennat useita latauskoteloita vierekkäin.

EB 400 Sähkökeskus sisältää mm. vikavirtakytkimen ja automaattisulakkeet.

"Käytä EB 400:aa, mikäli asennat useita latauskoteloita vierekkäin."

Dsc08628

EB 401 / latauskotelo

EB 401 Latauskotelo on suunniteltu yhden sähköpyörän akun lataamiseen. Se toimitetaan valmiina asennettavaksi seinään kiinni.

Latauskotelo sopii erinomaisesti omakotitalojen,
taloyhtiöiden, yrityksien sekä liiketilojen sisätiloihin. Kotelossa on yksi latauskotelo pyörän omaa latauslaitetta tai akkua varten.

Latauskotelossa on aukko, josta latauskaapelin voi kytkeä ja lukita, kun sähköpyörän akkua ei irroteta pyörästä.

Latauskotelon voi lukita omalla riippulukolla.

"Latauskotelon voi lukita omalla riippulukolla.”

2
1

EB 402 / latauskotelo

EB 402 Latauskotelon avulla voidaan ladata kahta sähköpyörää samanaikaisesti omissa latauskoteloissaan.

Se toimitetaan valmiina asennettavaksi seinään kiinni. Latauskotelo soveltuu sisäkäyttöön sekä omakotitaloihin, että taloyhtiöihin ja liiketiloihin. Latauskotelo sisältää kaksi koteloa pyörän omalle latausyksikölle tai akulle.

Latauskotelossa on aukko, josta latauskaapelin voi kytkeä ja lukita, kun sähköpyörän akkua ei irroteta pyörästä.

Latauskotelon voi lukita omalla riippulukolla.

"EB 402 latauskotelossa voidaan ladata kahta sähkö­pyörää"

Dsc02923

EB 406 / Latauskeskus

EB 406 Latauskeskus on suunniteltu kuuden sähköpyörän akun lataamiseen. 

Se toimitetaan valmiina asennettavaksi seinään kiinni. Latauskeskus sopii erinomaisesti taloyhtiöiden, yrityksien sekä liiketilojen sisätiloihin.

Telineessä on kuusi latauskoteloa pyörän omaa latauslaitetta tai akkua varten. Jokaisessa latauskotelossa on aukko, josta latauskaapelin voi kytkeä ja lukita silloin, kun sähköpyörän akkua ei irroteta pyörästä. Latauslokeron voi lukita omalla riippulukolla.

Latauskeskuksessa on palovaroitin, joka voidaan kytkeä kiinteistön
muuhun palovaroitinjärjestelmään.

"Latauslokeron voi lukita omalla riippulukolla.”

1

Teille räätälöity

AUTAMME LÖYTÄMÄÄN RATKAISUN

ebike Charge Latauskatos voidaan varustaa teknisin tuottein, kuten aurinkopaneelein, akkupaketein, WiFi-liittymin, sääsensorein ja kameroin. Teippaukset, levyt ja digitaaliset näytöt info- tai mainoskäyttöön voidaan asentaa päätyihin. Latauskatokseen saa myös led-valopaneelin.

Latauskatokseen voi asentaa (ulkopuolelle) penkit viihtyvyttä lisäämään. Arkitehtonisesti tuotetta voi tyylitellä esimerkiksi puu- tai teräsrimojen avulla.