UUSI komea tuote – Latauspylväs

Latauspylväs

Sähköpolkupyöräily kasvaa räjähdysmäisesti ja me eBikeChargella tarjoamme tuotteita sähköpolkupyörien turvalliseen lataamiseen kotona, työpaikalla, koulussa, puistossa ja missä ikinä haluat. Olemme nyt kehittäneet uuden tuotteen, Latauspylväs.

EB 308 Latauspylväs tarjoaa latausmahdollisuuden kahdeksalle sähköpyörälle. Latauskaappeihin voi joko asettaa akun kaapin sisään tai tuoda laturin kaapeli hahlon läpi pyörän kiinteään akkuun kiinni.

Latauspylväs on muotoiltu ympyräksi. Sähkö syötetään tavallisen liitännän kautta kiinteistön sähköverkkoon. Latauspylväs on varustettu omalla vikavirtakytkimellä. Pyörät ja kaapit voidaan helposti lukita pyöräilijän omalla vaijerilukolla tai riippulukolla.

Latauspylväs varustetaan asiakkaan haluamin logoteippauksin sekä käyttöohjein. Latauspylvääseen saa lisävarusteena antigraffititeippauksen, joka ennaltaehkäisee tuhrimista sekä helpottaa mahdollisten tuhrimisjälkien pesua.