eBike Charge och Järvileasing startar samarbete

molemmaty

Elcyklarnas popularitet ökar kraftigt och därmed också behovet av olika trygga laddningsmöjligheter. För att öka finansieringsalternativen för anskaffning av laddningsutrustning har Järvileasing och eBike Charge startat ett samarbete. I fortsättningen kan du skaffa en trygg utrustning av hög kvalitet för laddning av din elcykel, till exempel med en 36 månaders fast månadsavgift.

Petri Järvi från Järvileasing är väl medveten om hur efterfrågan och spridningen av elcyklar ökar. Behovet av laddningsinfra är verkligt, och en grönare framtid hör också till Järvileasings målsättningar. Med detta glädjande samarbete kommer vi att erbjuda ett finansieringspartnerskap genom leasingavtal. Vårt verksamhetsområde är hela Finland och vår lokalkännedom kommer att vara till nytta. Våra regionchefer betjänar just där som det finns behov.

Niclas Ahlgren hos eBike Charge är väldigt nöjd med det nya samarbetet. Vi har kunder vars investeringsbeslut underlättas betydligt då man, i stället för en större engångsinvestering, kan göra det som månadsbetalningar under en längre tid.

 

Lisätietoja / Tilläggsinformation: