Mahtava syystarjous tasarahalla!

 Dsc6589

Nopeaan toimitukseen mahtava syystarjous tasarahalla!

Sähköpolkupyöräily kasvaa räjähdysmäisesti ja me eBikeChargella tarjoamme tuotteita sähköpolkupyörien turvalliseen lataamiseen kotona, työpaikalla, koulussa, puistossa ja missä ikinä haluat. Nyt meiltä parikin tuotetta mahtavalla tarjouksella!

EB 308 Latauspylväs tarjoaa latausmahdollisuuden kahdeksalle sähköpyörälle. Latauskaappeihin voi joko asettaa akun kaapin sisään tai tuoda laturin kaapeli hahlon läpi pyörän kiinteään akkuun kiinni. Latauspylväs on muotoiltu ympyräksi. Pyörät ja kaapit voidaan helposti lukita pyöräilijän omalla vaijerilukolla tai riippulukolla.

EB 106 Latauskatos tarjoaa latausmahdollisuuden kuudelle sähköpyörälle katoksen alla. Lataus toteutetaan latauskaapissa. Latauskaapit sekä pyörät voidaan kätevästi lukita pyöräilijän omalla vaijerilukolla tai riippulukolla. Katos on varustettu lähestymiskytkimellä toimivalla valaisimella.

Molemmat voidaan varustella asiakkaan haluamin logoteippauksin sekä käyttöohjein. Lisävarusteena antigraffititeippauksen, joka ennaltaehkäisee tuhrimista sekä helpottaa mahdollisten tuhrimisjälkien pesua. Molempiin saatavilla myös digitaalinen lukko.

Latauspylväs (EB 308) hintaan 10 000€ alv0%. (myös leasing- ja rahoitusmahdollisuus)
Latauskatos (EB 106) hintaan 20 000€ alv0%. (myös leasing- ja rahoitusmahdollisuus)

 

 Dsc6589 EB 308 / Latauspylväs

Dsc02944 EB 106 / Latauskatos

 

Iloisia hetkiä pyöräilyn merkeissä – yhdessä poljemme eteenpäin!